НСБ „СПАРТАК“

Град Созопол е разположен върху два живописни полуострова на южния бряг на големия Бургаски залив. Намира се на 35 км югоизточно от Бургас, 421 км от София и на 3 км североизточно от международния път Е-87 за Република Турция.

Климатът тук е от средиземноморски тип с дълго и топло лято, и мека есен. Средната температура на въздуха през летните месеци е 24-29оC, на водата – 19-26оC, което гарантира между 8 и 11 слънчеви часове на ден! Това прави региона на Созопол един от най – слънчевите в България и дава възможност за слънчеви и морски бани от месец май до октомври. Лекият морски бриз в късния следобед прави въздуха още по- свеж и нощите прохладни. Морето е слабо солено, топло и безопасно – липсват застрашаващи човека риби и морски животни.

В непосредствена близост до Созопол са и популярните къмпинги – Градина, Златна рибка, Каваци, Смокиня.

Тук може да се отдадете, както на спокойна ваканция на море, така и на забавления. На разположението на хилядите български и чуждестранни туристи са и множество ресторанти, барове и дискотеки.

Созопол предлага незабравима ваканция, която може да разнообразите с мероприятията, провеждащи се тук. Всяка година през септември Созопол е домакин на фестивала на изкуствата „Аполония” и ново организираните  SOZOPOL FEST, SOZOPOL ROCK FEST, младежки и разнообразни други фестивали.

Созопол има удобен транспорт на всеки половин час от и до  Бургас, и след близо 20 годишно прекъсване, това лято беше подновено пътуването с комети – всеки ден по маршрут  Созопол – Несебър – Варна. В Созопол пътуват и влакчета ,които свързват града с къмпингите около него.

НСБ „Спартак” – гр. Созопол, ул. „Одеса” № 2 се намира само на 300 м от брега на морето и се експлоатира целогодишно.

Национална спортна база „Спартак” е построена през 1972 г.

Комплексът има собствен парк, покрит със зелени тревни площи, декоративни храсти и дървета.Осигурява всички условия за приятен престой, съчетан със спокойствие, тишина и чист морски въздух при подготовката на национални, клубни отбори и на туристи.

В непосредствена близост до хотела се намира Общинският стадион с футболно игрище със стандартни размери и с тревно покритие, както и плувен басейн с размери 25/12 метра.

Базата е предназначена както за подготовката на национални и клубни отбори така и за наши и чуждестранни туристи .

Осигурява всички условия за приятен престой, съчетан със спокойствие, тишина  и чист морски въздух!

 

Хотелска част

Хотел 2 разполага с:

  • 2 апартамента със спалня и 2 единични легла
  • 5 стаи със спални
  • 9 стаи с 2 единични легла
  • 5 стаи с 3 единични легла
  • 2 стаи с 4 единични легла

Стаите са със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, минибар, климатик, кабелен интернет и голяма обща тераса на 2рия етаж с 5 барбекюта.

Има ресторант с 200 места.

 

Съоражения

Първата е предназначена за гимнастика, балет и танци със станки и огледала, с размери 8х5х3 м и с подова настилка от еластичен каучук.

Втората е с размери 12х9х4 м и е предназначена за вдигане на тежести и фитнес, подовата настилка също е от еластичен каучук.

Третата е многофункционалната зала предназначена за  художествена гимнастика и тренировки по бойни спортове, бокс, борба, джудо и спортни танци. Подовата настилка също е от еластичен каучук с размери от 24х21х6 м.

2 площадки за волейбол и баскетбол със стандартни размери, които позволяват тренировка по футбол на малки врати.

Площадка за волейбол и баскетбол, която позволява тренировка по футбол на малки врати.

Предлага се тенис на маса.

Базата разполага и с паркинг.

В НСБ „Спартак” се провеждат обучителни курсове по подводно гмуркане.

Комплексът има собствен парк, покрит със зелени тревни площи, декоративни храсти и дървета.

Осигурява всички условия за приятен престой, съчетан със спокойствие, тишина и чист морски въздух при подготовката на национални, клубни отбори и на туристи.

В непосредствена близост до хотела се намира Общинският стадион с футболно игрище със стандартни размери и с тревно покритие, както и плувен басейн с размери 25/12 метра.

Address: Созопол, ул. „Одеса“ № 2
Phone: 0885 161 969; рецепция: 0889 204 509
Факс: 055 02 26 06
E-mail: nsb_sat signabv.bg